Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان تهران شرق گفت: ، دفترچه پذیرش دوره های کاردانی فنی و حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی تا آخر وقت امروز در سامانه سازمان سنجش قرار می گیرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تأکید بر اینکه میزان استقبال از رشته های مهارتی در جامعه روز به روز افزایش پیدا می کند، خاطر نشان کرد: سال گذشته با وجود کاهش جمعیت دانشجویی در دانشگاه های کشور ما توانستیم بیش از 150 هزار دانشجو جذب کنیم و امسال نیز این میزان از گرایش برای حضور در رشته های مهارتی به دلیل بازار اشتغال این رشته ها با استقبال زیادی مواجه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه خاطر نشان کرد: یکی از مزیت هایی که این دانشگاه دارد، این است که برخلاف سایر دانشگاه های دولتی می تواند رشته هایی که حد نصاب لازم دانشجو را کسب نکرده اند، از چرخه آموزشی حذف کند. در واقع رشته های مهارتی و حذف میزان تقاضا و نیاز بازار کار در دانشگاه علمی کاربردی ارائه می شود.

 

دکتر محمدحسین امید تأکید کرد: سال گذشته به دلیل نظام 6، 3، 3 آمار متقاضیان ورود به واحدهای دانشگاه علمی کاربردی کاهش پیدا کرد، اما به دلیل اینکه اولین خروجی های این نظام از آموزش و پرورش تحصیل خود را به اتمام می رسانند، ما شاهد گرایش بالا به سمت رشته های مهارتی خواهیم بود.

وی بیان کرد: با گرایش جوان ترها برای حضور در رشته های مهارتی در این دانشگاه مواجه هستیم بطوریکه در سال 95، 60 درصد دانشجویان این دانشگاه مسن بودند که این آمار در سال 97 کاهش پیدا کرد و بعداً 70 درصد ورودی ها به دانشجویان جوان اختصاص یافت که البته این وضعیت در سال 98 بسیار بهتر خواهد بود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین با تأکید بر اینکه واحدهای دانشگاهی علمی کاربردی باید متناسب با نیاز نیروی جوان کلاس های آموزشی خود را برگزار کنند، گفت: با توجه به حجم بالای ورود دانشجویان جوان به این دانشگاه دیگر برگزاری کلاس های آموزشی در روزهای پنج شنبه و جمعه قابل قبول نیست؛ چرا که ما نمی توانیم به دانشجویان بگوییم که شما در طول هفته به نوعی خود را سرگرم کنید و آخر هفته های خود را سر کلاس های درس بنشینید؛ بنابراین تمامی کلاس های واحدها باید در ساعات اداری و در طول هفته برگزار شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر تعداد مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور به بیش از 600 رسیده است و بر اساس برنامه ابلاغی دانشگاه تمامی واحدها موظف هستند که محیط کار را تأسیس کنند. همچنان که اخیرا پنج مرکز علمی کاربردی راه اندازی کردیم که تمام آن ها مجهز به محیط کار بودند.

دکتر محمدحسین امید گفت: بر اساس نظام سطح بندی 200 مرکز مورد ارزیابی قرار گرفتند که اسامی مراکز برتر کشوری، استانی و ارزیابی شده سطح 2 اعلام شدند.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 800 رشته محل در این دانشگاه دایر است و امسال به دنبال این هستیم که با تصویب طرحی در مجلس شورای اسلامی، دولت بخشی از هزینه های دانشجویان علمی کاربردی را پرداخت کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال دانشجو سازمان سنجش فنی و حرفه ای کلاس های آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الوحده‌ + پخش آنلاین
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد